Over 27Vakantiedeals

27Vakantiedeals is dé vakantiedealsite van reisplatform 27vakantiedagen.nl & hun populaire Facebook community's zoals Het Mooiste van Nederland, Gek op Duitsland en Verslaafd aan Italië. Hier presenteert de redactie iedere maand unieke aanbiedingen voor citytrips, zonvakanties, flydrives en rondreizen. Alle deals zijn direct online te boeken met de beste korting. De reizen worden uitgevoerd door onze partner Bookit. Alle ANVR, SGR en/of aanvullende voorwaarden zijn specifiek bij iedere actie aangegeven. Vragen? We staan telefonisch of per mail voor je klaar!

Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 11 dagen

Geniet met het hele gezin van de Cinque Terre in Italië in een stacaravan

Camping Marina 3B
Sarzana, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
154,95
per mobile home
Excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 10 aankomstdagen beschikbaar!
5, 6, 8, 11 of 15 dagen genieten met het hele gezin van de Cinque Terre in Italië in een stacaravan

Deze gezellige camping is bij uitstek geschikt voor gezinnen én voor bootliefhebbers vanwege de ligging aan de monding van rivier de Magra! Neem je eigen boot mee die je kunt aanleggen voor de deur of huur er eentje voor extra waterplezier. Er gaat dagelijks een shuttlebus naar het strand, of plons in het zwembad op de camping. Een dagje erop uit? In de regio is veel te zien en te doen. Bezoek het nabijgelegen stadje La Spezia, ga naar Fort Sarzanello of naar de mooie kathedraal van Sarzana. Of rij langs de kustlijn en bezoek de pittoreske dorpjes van Cinque Terre, dát is Italië op haar best!

Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 11 dagen

Geniet met het hele gezin van de Cinque Terre in Italië in een stacaravan

Camping Marina 3B
Sarzana, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2- of 3-kamer stacaravan
  • Inclusief gas, elektriciteit en waterverbruik
  • Inclusief bed-, bad- en keukenlinnen
  • Inclusief airconditioning en verwarming
  • Inclusief eindschoonmaak m.u.v. kitchenette
  • Shuttleservice van en naar het strand op vaste tijden (juni - september)
  • Gratis parkeren en Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes
  • Tip: bezoek Viareggio of Lucca
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 31 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek de Cinque Terre
De vijf pittoreske dorpjes van de Cinque Terre, bekend om hun kleurrijke huizen en prachtige ligging aan de kliffen, zijn een must-see. Je kunt er wandelen langs de beroemde Sentiero Azzurro, een pad dat alle dorpen met elkaar verbindt en adembenemende uitzichten biedt. Zorg wel dat je goede wandelschoenen meeneemt en controleer vooraf de toegankelijkheid van de paden.

Bezoek Sarzana
Sarzana, een charmante stad vol geschiedenis, ligt op korte afstand van de camping. Verken de middeleeuwse architectuur, zoals de vestingwerken Fortezza di Sarzanello en de Citadel. De stad heeft ook een levendige antiekmarkt en diverse culturele festivals, afhankelijk van het seizoen.

Gastronomische Ervaringen
De Ligurische keuken is heerlijk en het proberen waard. Geniet van lokale specialiteiten zoals verse zeevruchten, pesto alla genovese, en focaccia. Bezoek lokale restaurants of markten en probeer de wijnen uit de regio. Je kunt ook een kookworkshop volgen om zelf te leren hoe je deze heerlijke gerechten kunt bereiden.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 31 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Marina 3B
viale XXV Aprile 54,
Sarzana, Italië
Kaart
viale XXV Aprile 54, Sarzana, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Marina 3B ligt aan de monding van de rivier de Magra, vlakbij de haven, in het regionale park van Montemarcello. Op ongeveer 4 km van de zee en op 3 km van het centrum en winkels. Je verblijft in een stacaravan voorzien van alle gemakken, zoals een kitchenette, koelkast, kookplaat, oven en airco. Een badkamer voorzien van douche, toilet en een föhn. Ook er is een veranda met een zitje. De camping beschikt over een zwembad, een speeltuin en een restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per week
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Livorno

Steden
Livorno

Livorno is een gezellige havenstad. Geniet hier van leuke winkeltjes, gezellige bars en heerlijk Italiaans eten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende verplichte kosten dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom à € 200,00 per accommodatie
Optionele kosten

Op dit arrangement zijn geen optionele kosten van toepassing, indien je ter plaatse niets bijboekt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per week

Belangrijke informatie

Let op! Het zwembad zal geopend zijn van begin mei t/m eind september. (Let op dat weersomstandigheden en essentiële onderhoud de openingstijden kunnen beïnvloeden. Terwijl deze situaties buiten onze controle zijn, waar mogelijk stellen wij je van te voren in van belangrijke wijzigingen.)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro