Over 27Vakantiedeals

27Vakantiedeals is dé vakantiedealsite van reisplatform 27vakantiedagen.nl & hun populaire Facebook community's zoals Het Mooiste van Nederland, Gek op Duitsland en Verslaafd aan Italië. Hier presenteert de redactie iedere maand unieke aanbiedingen voor citytrips, zonvakanties, flydrives en rondreizen. Alle deals zijn direct online te boeken met de beste korting. De reizen worden uitgevoerd door onze partner Bookit. Alle ANVR, SGR en/of aanvullende voorwaarden zijn specifiek bij iedere actie aangegeven. Vragen? We staan telefonisch of per mail voor je klaar!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

4*-Zonvakantie naar Sardinië incl. vlucht en autohuur

Palau Green Village
Palau, Sardinië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
609,-
totaal: 1265,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse 4*-zonvakantie op Sardinië incl. vlucht en autohuur

Geniet van 'La dolce vita' op het schitterende eiland Sardinië. Witte stranden, spectaculaire kustlijnen en een rijke geschiedenis. Ontdek al het moois dat Sardinië te bieden heeft met de huurauto die bij deze deal is inbegrepen. Bezoek de historische steden, neem een duik in het helderblauwe water, en geniet van de lekkerste streekgerechten. Je verblijft in een 4*-appartement op het kleinschalige Palau Green Village, in het noorden van Sardinië. Binnen 150 meter lopen ben je op het strand, en het gezellige centrum van het nabijgelegen stadje Palau bereik je binnen 500 meter. Hier vind je talloze restaurantjes, barretjes, winkeltjes en marktjes. Alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie zijn aanwezig!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

4*-Zonvakantie naar Sardinië incl. vlucht en autohuur

Palau Green Village
Palau, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Olbia vanaf luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Op slechts 150 meter van het strand!
  • Tips: bezoek Olbia en La Maddalena Archipel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

La Maddalena
Vanuit Palau kan je met de veerboot naar La Maddalena. De huurauto kan ook mee! Dit duurt zo'n 20 minuten. Op de boot kan je al genieten van kraakhelder blauw water. In La Maddalena kan je terecht om gezellig een terrasje te pakken, maar het heeft nog meer. Zo heeft het hele mooie stranden en natuur. Tour rond met de auto en ontdek wat de archipel allemaal te bieden heeft!

Olbia
Op ongeveer 41 km van Palau ligt Olbia. Olbia is een interessante stad met een rijke geschiedenis. Doordat de stad redelijk compact is, kan je gemakkelijk alles te voet doen. Wandel door de hoofdstraat Corso Umberto en bezoek het centrum. Aan deze straat vind je vele restaurants, barretjes, ijswinkels en souvenirshops. Zoek wat rust en verkoeling in de schaduw van de bomen op in het park Fausto Noce. Een mooi park om even te zitten of om doorheen te wandelen. De mooiste ker van de stad is toch wel de Chiesa di San Paolo Apostolo. Deze kerk staat aan de Piazza Civitas. Ook ben je in Oblia aan het goede adres om heerlijk te eten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Palau Green Village
Vecchio Marino,
Palau, Italië
Kaart
Vecchio Marino, Palau, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Palau Green Village is gelegen in het levendige stadje Palau, in het noorden van Sardinië. Het 4*-vakantiepark biedt appartementen die slechts 150 meter van het strand gelegen zijn. Het complex heeft een buitenzwembad, een tuin, een zonneterras, parkeerplekken en er is gratis Wi-Fi aanwezig. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, 1 woonkamer, een magnetron, televisie, telefoon, een kluisje, balkon of terras en een eigen badkamer met douche of bad en toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nautilus Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Piazza G. Fresi 8, Palau

Ga scubaduiken of snorkelen in de het mooie water rondom Sardinië. Beoefen verschillende watersporten of maak bijzondere boottochten.

Nationaal park La Maddalena-archipel

Eilanden, Natuur & Parken
La Maddalena Olbia-Tempio

Een prachtige groep eilanden, net voor de kust van Sardinië. Door het geweldige landschap behoort het tot een nationaal park.

Sardinië

Steden
Via Cagliari 19

Het mooie eiland Sardinië staat bekend om de mooie natuur en prachtige stranden. Bezoek de vele bezienswaardigheden waaronder de Nuraghi. Dit zijn torens uit de bronstijd en zijn alleen op dit eiland te vinden.

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro