Over 27Vakantiedeals

27Vakantiedeals is dé vakantiedealsite van reisplatform 27vakantiedagen.nl & hun populaire Facebook community's zoals Het Mooiste van Nederland, Gek op Duitsland en Verslaafd aan Italië. Hier presenteert de redactie iedere maand unieke aanbiedingen voor citytrips, zonvakanties, flydrives en rondreizen. Alle deals zijn direct online te boeken met de beste korting. De reizen worden uitgevoerd door onze partner Bookit. Alle ANVR, SGR en/of aanvullende voorwaarden zijn specifiek bij iedere actie aangegeven. Vragen? We staan telefonisch of per mail voor je klaar!

Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf in een top beoordeeld hotel op Vlieland incl. ontbijt

Hotel DoniaState Vlieland
Vlieland, Friesland, Nederland bekijk op kaart
4 dagen uitwaaien op Vlieland en verblijf in een top beoordeeld hotel incl. ontbijt

Het met een 8,8 beoordeelde Hotel DoniaState ligt op een unieke locatie op Vlieland verscholen in bos en duin en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en het Noordzeestrand. Op het eiland heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de gehele lengte van het eiland. Oost-Vlieland is het enige dorpje op het eiland en wordt gedomineerd door de rode vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin. De gevels in het dorp doen denken aan vervlogen tijden. Daarnaast vind je hier leuke winkeltjes, gezellige bars en sfeervolle restaurantjes.

Let op: de overtocht naar Vlieland is exclusief. Deze dien je zelf te boeken.

Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf in een top beoordeeld hotel op Vlieland incl. ontbijt

Hotel DoniaState Vlieland
Vlieland, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,8
  • Rituals producten in de badkamer
  • Ideaal gelegen voor prachtige wandel- en fietstochten
  • Hotel vlakbij strand en dorp gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Overtocht Harlingen - Vlieland en het eiland

De overtocht
Met de veerboot word je in circa 1,5 uur varen van Harlingen naar het gastvrije Vlieland gebracht. Voor de overtocht naar Vlieland en terug dien je los van het arrangement tickets voor de boot te kopen. Meer informatie over de tarieven van de overtocht en de vertrektijden kun je via deze link raadplegen.

Vliehors Express
De Vliehorst Express maakt tochten van 2 uur over zandvlakte "de Vliehors" van 20 vierkante kilometer en brengt je naar een aantal niet te missen hoogtepunten van het eiland. Denk bijvoorbeeld aan de zeehonden! Of het reddingshuisje midden op de Hors. Vroeger was dit een vluchtplaats voor drenkelingen, tegenwoordig is hier een juttersmuseum van gemaakt. Mocht je trouwplannen hebben? Sinds 1997 is het reddingshuisje één van de officiële trouwlocaties op Vlieland. Hoe romantisch is dat!

Bunkermuseum stelling 12 H
Ook op Vlieland heeft de Tweede Wereldoorlog sporen achtergelaten. Van de op Vlieland gebouwde stellingen is Wn 12H als enige bewaard gebleven. Lange tijd was het hele complex onder duinzand verborgen, maar met de inzet van vele vrijwilligers zijn de bunkers en loopgraven uitgegraven en gerestaureerd. Je kunt hier een uitgebreide tentoonstelling bewonderen over het leven en de gebeurtenissen op en rond Vlieland tijdens de oorlog. Ook kun je een wandeling door de loopgraven en de bunkers maken die je langs uitzichtpunten en geschutopstellingen voert. Het museum herinnert ons op een inzichtelijke en tastbare manier aan een periode uit de geschiedenis, die nooit mag worden vergeten.

Bierbrouwerij Fortuna
Met een eigen water- en energiebron en zoveel mogelijk eilander ingrediënten, maakt Fortuna Vlieland heerlijk ambachtelijk bier en bruisend water. Je kunt hier terecht voor een leuke uitleg over de productie van het bier en natuurlijk een heerlijke proeverij!

Hotel DoniaState Vlieland
Badweg 2,
Vlieland, Nederland
Kaart
Badweg 2, Vlieland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel DoniaState is een prachtig hotel dat in het voorjaar van 2008 haar deuren opende. Het hotel heeft een unieke ligging midden in het bos, op 5 minuten lopen van het dorpscentrum van Vlieland en 10 minuten van het strand. Door de prachtige ligging van het hotel in een schitterende bosrijke omgeving, kun je ongestoord genieten van de ongerepte natuur. Je kunt mooie fietstochten maken door de bossen en duinen of een heerlijke strandwandeling maken. Alle kamers hebben een balkon of terras met een prachtig uitzicht op de natuurtuin. Bij aankomst op Vlieland kan de bagage gratis naar het hotel gebracht worden. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een tv, badkamer met bad en/of douche en terras of balkon. Even helemaal relaxen? Dat kan, het hotel beschikt over een schoonheidssalon, hier kun je een lekkere gezichtsbehandeling boeken of een ontspannen massage. Behandeling op afspraak.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 11:00 uur en 15:00 - 17:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro